Vágólapra másolva!
Ami eddig csak nagyon valószínű volt, vasárnap biztossá vált: Dzsudzsák Balázs megérkezett Törökországba, hogy az orvosi vizsgálata után aláírja szerződését a Bursasporral. 

A Bursasporda Bugün nevű lap a nyitóoldalán "Dzsudzsák érkezik" címmel adta hírül, hogy a Dinamo Moszkva magyar szélsője igent mondott a klub ajánlatára.

Dzsudzsák már rutinosan kezeli a médiát Forrás: bursa.com

A Bursasport azonnal repülőjegyet küldött Dzsudzsáknak, aki már vasárnap megérkezett Törökországba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és aláírja a szerződését a legutóbbi török bajnokság 6. helyezettjével.


A Bursasport Twitter-csatornája szinte óráról órára követte az eseményeket, folyamatosan frissítve, hol tart Dzsudzsák Balázs megszerzésének az ügye.

Az előzetes hírek szerint a magyar válogatott támadó új csapatánál is a 7-es mezben játszhat majd.

Dzsudzsák ragaszkodik a mezszámához Forrás: Twitter/bursaspor


Dzsudzsák Balázst már a repülőtéren várta a média, a csapat sáljával, mezével adta a nyilatkozatokat. "Budapestről érkeztem, és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot" - mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.


A hírek szerint a Dinamo Moszkva kétmillió eurót szeretett volna érte, de a törökök 1,7-re le tudták alkudni Dzsudzsák árát, aki nagyjából kétmillió eurót fog keresni Bursában.

A játékos igen elégedettnek tűnik a helyzetével, rendkívül pozitívan nyilatkozott a tapasztalatairól.

Sziasztok! Ma érkeztem ki Bursába! Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, és azután pedig sor kerülhet az aláirásra. Ör...

Posted by Dzsudzsák Balázs on 2015. augusztus 16.