Vágólapra másolva!
Vasárnap eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs a legutóbbi török hatodik helyezett Bursasporhoz igazol, már csak a szerződést kell aláírnia. De vajon jól döntött-e a focista, hogy a Debrecen, Eindhoven, Mahacskala, Moszkva útirány következő állomásának Bursát választotta? Szavazzon!

Az utóbbi hónapok sajtóhírei szerint Dzsudzsák Balázs európai sztárcsapattól is kapott ajánlatot, májusban ő maga beszélt arról, hogy az Inter érdeklődik. A milánóiakon kívül szóba került a Lazio és a Liverpool neve is, ám arról semmit nem tudni, hogy ezek a klubok mennyire gondolták komolyan a Dinamo Moszkva-szélső leigazolását.

Zöld-fehér sállal a nyakban Forrás: STARS & FRIENDS Hungary / Facebook

A török sztárcsapat, a Besiktas állítólag csak a vételáráról nem tudott megegyezni az oroszokkal. A Herthához valóban nagyon közel volt, hiszen Dárdai Pál szövetségi kapitány is azt mondta, ha egy játékost választhatna, az Dzsudzsák Balázs lenne.

A befutó aztán a Bursaspor lett.

Mit gondol, jól döntött a 28 éves futballista?

Szavazzon!

Jól döntött Dzsudzsák, hogy a Bursasport választotta?

Dióhéjban a Bursasporról

A Bursasport 1963-ban alapították, 1967 és 2004 között az első osztályban szerepelt, majd kiesett a másodosztályba, ahonnan két évvel később jutott fel újra. 2010-ben megnyerte a török bajnokságot, így a BL-csoportkörben vehetett részt.


Egy csoportba került a Valenciával, a Manchester Uniteddel és a Rangersszel, végül egy pontot sikerült szereznie, hazai pályán a skótok ellen 1-1-re végzett. Tavaly a hatodik helyen végzett a bajnokságban.

A klub elnöke, Recep Bölükbasi idén áprilisban azt mondta, hogy nagynevű focistákat szeretnének a csapathoz csábítani, és közel vannak Ronaldinho megszerzéséhez. A brazil végül a Fluminensét választotta.