Hivatalos: Pedrót elrabolta a United elől a Chelsea

Pedro Rodriguez, Barcelona, foci
SPAIN, Barcelona : Barcelona's forward Pedro Rodriguez celebrates his goal during the Spanish league football match FC Barcelona vs Cordoba CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 20, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
Ahogy napok óta sejteni lehetett, a Chelsea valóban útját állta a Manchester Unitedhez igyekvő Pedrónak: a londoni csapat csütörtökön a honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Barcelona szélsőjét. 

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, izgatottan várom, hogy elkezdődjön a kalandom a Chelsea-vel. Azért vagyok itt, hogy továbbra is fontos címeket nyerjek” – nyilatkozta a Chelsea honlapjának Pedro, aki korábban három Bajnokok Ligája-győzelem mellett öt spanyol bajnoki címet nyert a Barcelonával.

A játékost „gyors, kétlábas, direkt játékstílusú szélsőként” jellemző cikk kitér rá, hogy Pedro az első játékos, aki egy naptári éven belül gólt szerzett a spanyol bajnokságban, a Spanyol Kupában, a Bajnokok Ligájában, az európai és a spanyol Szuperkupában, és a világbajnokságon is.

Pedro a Chelsea-ben folytatja Forrás: AFP/Josep Lago

A Chelsea a hírek szerint 30 millió euró körüli összeget áldozott a tenerifei születésű játékosra, aki négyéves szerződést írt alá a londoniakkal.