Vágólapra másolva!
Két sovány győzelem után a Newcastle ellen csak 0-0-s döntetlent ért el a Manchester United a Premier League-ben.

Pedig a MU erősen kezdte a meccset, az első húsz percben négy kaput eltaláló kísérlete volt, ami több, mint amennyit az első két fordulóban összesen összehoztak Rooneyék.

Az angol válogatott csatár a meccs elején a hálóba talált, de ezt a bíró les miatt nem adta meg, így minden sorozatot számolva 858 perce gólképtelen. A Newcastle sem csak bekkelt, Mitrovic fejesénél a felső léc mentette meg a hazai csapatot.

A második félidőben is fölényben játszott a Manchester, Javier Hernandez lövésénél Krul védett nagyot, majd a 90. percben egy szöglet után Smalling fejese a bal kapufán landolt, az ellentámadásból pedig majdnem gólt szerzett a Newcastle.

A Szarkák február óta először szereztek pontot idegenben, a MU pedig története során harmadszor kezdi úgy az idényt, hogy az első három bajnokin nem kap gólt. A nyáron igazolt Sergio Romero lemásolta David Ospina tavalyi teljesítményét, az Arsenal mexikói kapusa ugyanúgy három hibátlan meccsel kezdett Angliában, mint a MU argentin kapusa.

Premier League, 3. forduló:
Manchester United - Newcastle United 0-0

Crystal Palace - Aston Villa 2-1 (0-0)
gól: Dann (71.), Sako (87.), illetve Souaré (77., öngól)

Leicester City - Tottenham Hotspur 1-1 (0-0)
gól: Mahrez (82.), illetve Alli (81.)

Norwich City - Stoke City 1-1 (1-1)
gól: R. Martin (28.), illetve M. Diouf (11.)

Sunderland - Swansea City 1-1 (0-1)
gól: Defoe (62.), illetve Gomis (45.)

West Ham United-Bournemouth 3-4 (0-2)
gól: Noble (48., 11-esből), Kouyaté (53.), Maiga (82.), illetve Wilson (11., 28., 79., a harmadikat 11-esből), Pugh (66.)