Vágólapra másolva!
Hazaengedték a kórházból Filip Pajovicot, a Videoton labdarúgócsapatának kapusát, aki egy hete edzésen szenvedett koponyasérülést.

Filip Pajovic, a Videoton kapusa az augusztus 17-i edzésen olyan szerencsétlenül ütközött egyik csapattársával, hogy koponyasérülést szenvedett. Mentőautóval azonnal a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, ahol meg is műtötték, a törött csontrészt ugyanis el kellett távolítani a koponyájából.

A játékos egy hét után hazamehetett, és azt ígérte, hogy csütörtökön már a helyszínen fog szurkolni társainak a Lech Poznan elleni Európa Liga-visszavágón.

Örülök, hogy ilyen gyorsan elhagyhattam a kórházat, és immár székesfehérvári otthonomban lehetek a barátnőm társaságában. Kedden délelőtt kilátogattam Sóstóra, találkoztam a csapattársakkal, ez szintén örömmel töltött el. Természetesen csütörtök este is ott leszek a stadionban " - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Filip Pajovic.

Kovács Tibor csapatorvos elmondta, a kapusra egy-két hónap múlva újabb, de már csupán egy korrekciós műtét vár, azaz hosszú hetekig nem számíthat rá a szakvezetés.

A klub éppen a sérülése miatt szerződtette hétfőn Kovácsik Ádámot.