Vágólapra másolva!
Szerdán megérkezett Székesfehérvárra és 3-0-s előnyről várhatja a Videoton elleni Európa Liga-selejtező visszavágóját a Lech Poznan labdarúgócsapata. Hétfő óta Magyarországon van a klub saját szakácsa, aki nem volt elégedett a fehérvári hotel konyhaméretével.

A Radiomerkury.pl információja szerint a csapat magángéppel repült Budapestre, ahonnan busszal utazott Fehérvárra, ott a csapat magyar légiósa, Holman Dávid várta őket. A Ferencváros korábbi középpályása nagymamája temetése miatt már napokkal korábban hazaérkezett, így ő kalauzolta társait a Szent Gellért Hotelben.

A portál azt írta, hogy a klub saját szakácsot is hozott magával, Artur Dzierzbicki hétfő óta Székesfehérváron van, de elmondta, hogy az ételek elkészítésével kapcsolatban problémamegoldó képességét is be kellett vetnie, ugyanis csak távolabb talált megfelelő konyhát.

Artur Dzierzbicki, a Lech Poznan szakácsa Forrás: Przegladsportowy.pl

"A hotelben annyira kicsi a konyha, hogy egy ember is alig fér el. Így aztán mindent meg kell mozgatunk, szerdán még edényeket is kellett vásárolnom a szállításhoz" - idézte a Sport.pl a szakácsot.

A mérkőzésre csütörtökön 19 órától kerül sor, a Lech csapata a lefújás után azonnal hazaindul, hogy készüljön a soron következő, vasárnapi bajnokira.