Társoldalunk:

Katonás rendre kötelezi Balotellit a Milan

2015.08.26. 11:15

A helyes viselkedésre vonatkozó bekezdés is belekerül a szerződésébe Mario Balotellinek, aki a Liverpooltól kölcsönbe érkezik az AC Milan labdarúgócsapatához.

A 25 éves, olasz válogatott támadónak a megállapodás megtiltja például az extravagáns hajviseletet és ruházatot, valamint egészséges életmódra kötelezi  őt - nem dohányozhat, csak mértékkel fogyaszthat alkoholt, nem látogathat éjszakai szórakozóhelyeket, és időben meg kell jelennie az edzéseken.

Ezentúl Mario Balotellinek kell befognia a szájátForrás: AFP/John Thys

 

Szó szerint katonás rend lesz

A hírek szerint figyelni fogják a közösségi médiában közzétett bejegyzéseit is, és elvárás vele szemben, hogy ezekkel ne rombolja a klub imázsát.

A Gazzetta dello Sport című napilap szerdai számában azt írja, hogy a klubot vezető Adriano Galliani a bekezdés megfogalmazásakor az olasz légierőnél alkalmazott szabályokat vette alapul.

Balotellinek nem szabad rombolnia a klub imázsátForrás: AFP


A botrányairól, fegyelmezetlenségeiről is ismert Balotelli az Internazionaléban kezdte pályafutását, majd a Manchester Cityben futballozott, innen igazolt az AC Milanhoz 2013-ban. Tavaly nyáron a lombardiai klub 16 millió fontért adta el a Liverpoolnak, de mindössze egyetlen gólt szerzett a Premier League-ben. Gyenge formáján kívül magatartásbeli problémák is voltak vele az Anfield Roadon, igaz, ehhez gyakorlatilag minden állomáshelyén hozzászokhattak a vezetők és a szurkolók.