Társoldalunk:

A Chelsea rekordösszegért sem tudta elcsábítani Pogbát

2015.09.04. 14:15

Olasz lapértesülések szerint Chelsea az átigazolási  időszak utolsó napján bődületes világrekordnak számító 120 millió eurós ajánlatot tett le a Juventus asztalára Paul Pogbáért, a játékosnak pedig évi 12 millió eurós fizetést ajánlott. Mindkét fél elutasította a londoniakat. 

A Juventus botrányosan kezdte a szezont, ráadásul a csapat gerince amúgy is távozott Torinóból a nyáron, ezért érezhették úgy a Chelsea-nél, hogy egy jó ritmusban beígért brutális ajánlattal meggyőzhető mind a Juve, mind a játékos. A londoniak mindezek tetejébe még odaadták volna az olaszoknak azt az Oscart, aki érdekelte a Juventust, és voltak is – gyorsan elhaló – tárgyalások a két klub között.

A torinóiak azonnal közölték a Chelsea-vel, hogy még ilyen feltételek mellett sem eladó Pogba, de Pogbától tették függővé a dolgot. A Gazzetta dello Sport azt írja, a francia középpályás leült ügynökével, Mino Raiolával, átbeszélték a helyzetet, és úgy döntöttek, elutasítják a londoniak grandiózus ajánlatát.

Messi és Pogba a BL-döntőbenForrás: AFP/Olivier Morin

Hogy ez Pogbától – aki a nyár végén megkapta a 10-es mezt Torinóban – egy szándéknyilatkozat, hogy maradni szeretne, vagy csak a nyárvégi, barcelonai lehetőség miatt mondott nemet, azt pár hónapig még nem fogjuk megtudni.