Vágólapra másolva!
Steven Gerrard napokban megjelent önéletrajzi könyvében keményen kritizálta korábbi csapattársát, El-Hadji Dioufot, aki viszont azonnal ellentámadásba ment át. 

Gerrard azt állítja My story (Az én történetem) című könyvében, hogy Dioufot igazából nem is érdekelte a foci, és nem tisztelte a Liverpool sem, ezért nem is tartja semmire.

"Sokan kérdezték tőlem, hogy látok-e párhuzamot Mario Balotelli és Diouf között? Mindig azt mondtam, hogy nem. Balotellit tiszteltem, Dioufot pedig a legkevésbé sem. A Liverpool legrosszabb igazolása volt" - írja Gerrard.

Diouf a szenegáli Radio Future Media adásában válaszolt a vádakra.

Diouf szerinte rasszista a Pool és Gerrard is

"Mindenki látta, Gerrard hogyan keserítette meg Balotelli életét a Liverpoolnál. Pedig figyelmeztettem, hogy ne igazoljon oda: a Poolnál csak akkor fogadják be a fekete játékosokat, ha angolok. Ez közismert az angol foci világában" - esett neki Diouf a volt klubjának, majd megsorozta Gerrardot is.

El-Hadji Diouf és Steven Gerrard (j) már a pályán sem voltak közös nevezőn Forrás: AFP


Diouf szerint Liverpoolban is ő volt a főnök

"Gerrard sem szereti a feketéket, de amikor én is ott voltam a csapatban, megmutattam, hogy nem félek tőle. Nem is tudott a szemembe nézni soha. Egyszerűen azért írogat ilyeneket rólam, mert féltékeny a sikereimre. Neki a Liverpool hazai pályának számít, mégis megmutattam, ki a főnök. A legjobb szakírók az évszázad 100 legjobb játékosa közé választottak, a világbajnokságon is a legjobbak között emlegettek. Bármerre megyek, a világon mindenhol tisztelnek és csodálnak, miközben Gerrardot pocskondiázzák, ha kiteszi a lábát Liverpoolból" - hőbörgött Diouf a rádióban.