Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs megnyugodott az északírek elleni peches meccs, valamint javuló bajnoki formája miatt, de még mindig bosszantja az elmulasztott belfasti esély, bár most már pozitívabban látja az Eb-selejtezőket. A héten a forduló álomcsapatába is bekerülő magyar szélső már a Fenerbahce elleni meccsre hangolódik. 

„Mostanra lenyugodtam, túl vagyok a belfasti sokkon – mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak. – Hazafelé a repülőn már megpróbáltuk pozitívan nézni a dolgokat, hét meccs óta veretlenek vagyunk, ha legyőzzük Feröert, a pótselejtezőt már biztosan elérjük, ráadásul úgy, hogy már a harmadik edző irányít minket a sorozat kezdete óta.

A magyar szélső a hétvégén megszerezte első góljait a Bursasporban, a 3-2-re megnyert meccs után bekerült a forduló álomcsapatába is. „Remélem, nem utoljára” – mondta erről Dzsudzsák, aki a hétvégén a Fenerbahce ellen lép pályára. „50 ezer néző a helyszínen, és mivel esti meccs, fél Törökország a tévében fogja nézni a meccset. Izgatott vagyok, jelentős erőfelmérő előtt állunk.”

Két gól és álomcsapat-tagság Forrás: Origo

Dzsudzsáknak kezd elrendeződni az élete Bursában, végre beköltözött a lakásába, ami egy társasház 19. és 20. emeletén található. „Kétszintes penthouse lakás, kedden aludtam ott először. Már csak a nagy meleget kell megszoknom, este is 30 fok körül van a hőmérséklet. De örömmel mondhatom, minden a legnagyobb rendben van velem Bursában.”