Egy kificamodott ujj miatt aggódnak Rómában

Luis Suarez (Barcelona), Wojciech Szczesny (AS Roma), foci
ITALY, Rome : Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) clashes with Roma's goalkeeper from Poland Wojciech Szczesny (rear ) and Roma's defender from Germany Antonio Rudiger during the UEFA Champions League football match between AS Roma and FC Barcellona at Rome Olympic stadium, on September 16, 2015 . AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
Vágólapra másolva!
Luis Suárez szabálytalansága miatt az AS Roma-Barcelona Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés 50. percében le kellett cserélni Wojciech Szczesnyt, az olaszok lengyel kapusát. A hírek szerint balkezének a gyűrűsujja kificamodott.

Nem tudni még, hogy mennyire súlyos a sérülése Wojciech Szczesnynek, az AS Roma lengyel válogatott kapusának, aki a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 50. percében vetődés közben kapott egy rúgást Luis Suáreztől.

A játékost kicsit ápolták, majd az orvos azonnali cserét kért, és helyére Morgan De Sanctis állt be. A csere során nem tűnt úgy, mintha Szczesny szenvedne a fájdalomtól, de a La Gazzetta dello Sport szerint a bal kezének gyűrűsujja sérült meg, nagy kérdés, hogy a ficam mennyire volt súlyos.

Luis Suárez nem kímélte Szczesnyt Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Erről majd a csütörtöki vizsgálat dönt, akkor derül ki, hogy a kapus védhet-e a vasárnapi, Sassuolo elleni hazai bajnokin.