Vágólapra másolva!
Eva Carneiro csapatorvos nemcsak hogy nem tér vissza a Chelsea kispadjára, de a hírek szerint szerződést bontott a klubbal, és már arra készül, hogy meglehetősen nagy összegre perelje a londoniakat José Mourinho viselkedése miatt. 

A Premier League első fordulójában kirobbant botrány óta Carneiro nem járt a csapat közelében. Mourinho múlt hét végén közölte, hogy Carneiro visszatérhet, a klub hivatalosan is visszahívta az orvosnőt, de ő nem jelent meg a pénteki edzésen, és azóta már az is kiderült, hogy megegyezett a Chelsea-vel, hogy felbontják a szerződését.

Azt már a játékvezetőtől kezdve a PL-játékosok szakszervezetén át maga Eden Hazardig (akihez berohantak ápolni Carneiróék) mindenki jelezte, hogy nem Mourinhónak volt igaza. Carneiro felvette a kapcsolatot egy munkajogra szakosodott ügyvédi irodával, ahol kiderült, Mourinho nyilatkozatai, valamint a vonal mellett mondott, tisztán hallható anyázása miatt is perelhető, és Carneiro erre is készül.

Eva Carneiro és José Mourinho Forrás: Chelseafc.com

Mourinho nem védekezhet azzal sem, hogy csak indulatból anyázott, hiszen a Filha de puta portugálul egyértelműen nőnek szól, ha egy férfira (mondjuk az elsőként berohanó Jon Fearnra) mondta volna, a Filhót használta volna. A hírek szerint Mourinhóra akár ötmeccses eltiltás is várhat, ha a szövetség eljárása bűnösnek találja.