Carlos Tévez máris elhagyhatja kedvenc klubját

Carlos Tevez (Juventus), foci
ITALY, Turin : Juventus' forward from Argentina Carlos Tevez jumps for the ball during the UEFA Champions League semi-final first leg football match Juventus vs Real Madrid on May 5, 2015 at the Juventus stadium in Turin. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Ritkán fordul elő, hogy egy játékos érzelmi okokból vált klubot. Carlos Tévez egyike volt ezeknek, de talán már bánja, hogy így tett. 

Tévez pályafutása egyik legjobb szezonját futotta tavaly a Juventusban, mindent olasz címet megnyert, és a BL-ben is csak a döntőben maradt alul a Barcelonával szemben. Tévez ennek ellenére nem töltötte ki a szerződését, hanem egy évvel annak lejárta előtt jelezte a klubnak, haza akar térni nevelőklubjához, a Boca Juniorshoz.

Az argentin csatár persze engedett a fizetéséből, hogy hazatérhessen, de most úgy néz ki, máris bajt hozott rá az érzelmi alapú döntés. Brazil lapértesülések szerint a Boca nagy bajban van, nem tudja fizetni a játékosait, így előfordulhat, hogy Tévez már januárban visszatér a brazil Corinthianshoz, ahol korábban igen jól szerepelt.

Tévez máris bajban lehet Forrás: AFP/Marco Bertorello

Az egész ügy nagy vesztese a Juventus, amely úgy vesztette el legjobb csatárát, hogy aprópénzt és néhány használhatatlan ifijátékost kapott cserébe.