Társoldalunk:

Pintér alól kihúzták a kispadot a Vidi-játékosok

2015.10.05. 15:03

Pintér Attila a várakozásokkal ellentétben mégsem lesz a Videoton vezetőedzője. A játékosok jelezték fenntartásaikat a vezetőkkel, akik így mégsem a volt szövetségi kapitányt ültetik le a kispadra a címvédőnél.

A Puskás AFC elleni győztes (3–2) bajnoki után a Videoton játékosai még szombat este egyeztettek a fehérvári klub vezetőivel – köztük Garancsi István tulajdonossal – a vezetőedzői poszt egyik várományosának tartott Pintér Attiláról. Az NSO.hu úgy tudja, hogy a fehérvári futballisták jelezték fenntartásaikat a szakemberrel kapcsolatosan, így a korábbi hírekkel ellentétben hétfőn aligha jelentik be a Videotonnál az új vezetőedzőt.

Pintér Attila a Nagyerdei Stadion avatóünnepségén, 2014. május 1-jénForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A korábban a Győrrel és a Fradival is bajnoki címet szerzett szakember érkezésének a fehérvári szurkolók sem örültek volna, a Puskás Akadémia elleni meccs televíziós közvetítésében is jól lehetett hallani, amint a nézőtéren azt kiabálják, hogy "Pintér, takarodj!".

A csapatot jelenleg a pro-licences képesítéssel nem rendelkező Pető Tamás irányítja. Utolsó sikeres elődje a spanyol Joan Carrillo volt, akit a bajnoki cím megszerzése után váratlanul menesztettek. Őt a francia Bernard Casoni követte, akit viszont rövid úton kiebrudaltak a klubtól.