Vágólapra másolva!
Növekszik a Ferencváros szimpatizánsainak száma, a futballcsapat stábjának egyik tagja egy Premier League-klubot utasított vissza, az pedig, hogy kevesebb büntetést fizet a Fradi, nem azt jelenti, hogy akik kint vannak, azok mindenképpen balhéznának bent. Mindezekről Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

Tizenegy bajnoki mérkőzéses veretlenségi sorozattal (tíz győzelem, egy döntetlen) kezdte a szezont a Ferencváros labdarúgócsapata, amely az OTP Bank Ligában 2014. október 4-e óta nem kapott ki.

"Megoszlanak a vélemények, mi a fontosabb, a mindig szép vagy az eredményes játék. Erre szoktam mondani, hogy nem mindig kell szépen játszani, nyerni kell! Azért hála Istennek, a mérkőzések nagy többségén nagyon jól is játszottunk. Igen, közönségcsalogató, lehet látni, hogy növekszik a nézőszámunk. Most a Honvéd elleni mérkőzésen például kilencezer-egynéhányszázas nézőszámunk volt hazai pályán, ami szerintem jó, és biztos vagyok benne, hogy ez tovább fog növekedni, ha hasonló teljesítményt nyújt a csapat a következő mérkőzéseken" - árulta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

Orosz Pál Forrás: Fradi.hu

Azt mondta, Thomas Doll edző és stábja fantasztikus munkát végez

"A megkérdőjelezhetetlen szakmai tudáson kívül van ott egy olyan fizioterapeuta és pszichológiai háttér, ami még nem feltétlenül van jelen minden csapatnál Magyarországon. Ha csak Pete Friart, a vezető fizioterapeutát említem, aki a Sunderlandnél és a West Hamnél dolgozott, de most már Magyarországon van, nagyon szeret itt lenni, immár a gyerekei is itt vannak, itt járnak suliba. Most kapott egy ajánlatot az Aston Villától, de nemet mondott rá. Azért, mert itt olyan körülmények vannak, amelyek garantálják, hogy

megfelelő színvonalú munkát lehet végezni"

- mondta a vezérigazgató.

Pete Friar fizioterapeuta Forrás: Twitter

Jelentősen csökkent a Ferencvárosra a szurkolók miatt kiszabott büntetések összege. Szerinte ez azt mutatja, hogy akik benn vannak, elfogadták a szabályokat.

"Ebből nem kell levonni azt a konzekvenciát, hogy most ez azért van, mert akik kint vannak, azok mindenképpen balhéznának bent. Nem, azt nem lehet tudni, én remélem, hogy majd egyszer be fognak jönni, és ugyanígy nem lesz semmi probléma!"