Vágólapra másolva!
24 óra alatt két játékosát is elvesztette a Liverpool ugyanolyan sérülés miatt.

Az orvosok mondják, nem mi: a futballisták és a kézilabdázók körében nagyjából kétféle játékos létezik, akinek elszakadt már a keresztszalagja, és akinek el fog.

A sportágak felgyorsult tempója, a túlterhelés, illetve a műfüves pályák elterjedése egyaránt közrejátszik abban, hogy ma már ugyanúgy hozzátartozik a sportágakhoz ez a minimum féléves kihagyást eredményező sérülés, mint a gól vagy a passz.

Debütált a válogatottban, aztán jött a sérülés

Liverpoolban most egy nap alatt két játékos dőlt ki keresztszalag-szakadás miatt, előbb Joe Gomez, majd az utóbbi időben nagyon jó formában lévő Danny Ings sérült meg,

utóbbi a csapat legutolsó öt meccséből hármon betalált.

Roy Hodgson be is hívta az angol válogatottba a 23 éves támadót, aki a Litvánia elleni Eb-selejtezőn csereként beállva átesett a tűzkeresztségen.

Danny Ings nagy formában volt, de most egy jó ideig nem számíthat rá a Liverpool Forrás: AFP

Sérülése nem hozza kedvező helyzetbe a Liverpool nemrég kinevezett edzőjét, Jürgen Kloppot, mivel Christian Benteke még nem épült fel combsérüléséből, Roberto Firmino szintén nem bevethető hátfájdalmai miatt, és Daniel Sturridge sincs még százszázalékos erőállapotban, így egyedül a belga Divock Origira számíthat a csatárok közül.

Klopp szombaton délután mutatkozik be a Liverpool kispadján, 10. helyen álló csapata a 8. Tottenham vendége lesz.