Vágólapra másolva!
Az internetes értékesítés már elindult a november 15-i Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtezőre, a belépők ára nem emelkedik a selejtezők áraihoz képest. Az MLSZ 3000 jegyet fenntart azoknak, akik holnaptól a jegypénztáraknál kívánnak belépőhöz jutni - akár kártya nélkül is. 

A magyar válogatott november 15-én, vasárnap 20.45-kor a Groupama Arénában lép pályára a norvégok elleni Eb-pótselejtezős párharc visszavágóján, a mérkőzésre szóló jegyeket a megszokott csatornákon keresztül lehet megvásárolni. Az internetes jegyárusítás a sorsolás után azonnal megkezdődött, a személyes jegyvásárlásra az árusításba bekapcsolódó pénztárak hétfői nyitásától kezdve van lehetőség.

Nem emelkednek az árak, nem is csökkennek

A mérkőzés belépőit a Meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, illetve személyesen a Ticket Express két budapesti irodájában (Bálna, SYMA Csarnok), a TEX hálózatában, országszerte több mint 300 partnerirodában, valamint a forgalmazásba bekapcsolódó NB I-es klubok jegypénztáraiban lehet megvásárolni, nyitvatartási időben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a pótselejtezőre is a korábban megszokott, a selejtezők során érvényes árakon kínálja a jegyeket, vagyis elhelyezkedéstől függően

3500, 4500, 8000 és 11 000 forintért lehet belépőket vásárolni a találkozóra.

A TEX saját, budapesti irodáiban és a jegyárusításba bekapcsolódott klubok jegypénztáraiban a szurkolói kártyával rendelkezők mellett a kártyával nem rendelkező szurkolók is vásárolhatnak személyesen belépőt - kizárólag saját részre, személyazonosságuk igazolása után. A Magyar Labdarúgó Szövetség 3000 jegyet különített el azok számára, akik nem a kényelmesebb internetes jegyvásárlási formával kívánnak élni.

A jegyárak nem változnak a pótselejtezőre Forrás: AFP/Kisbenedek Attila


A határon túlról is lehet jegyet venni

Kártyatulajdonosok a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen az irodák és pénztárak nyitvatartási idejében válthatják meg a jegyeket. A határon túli érdeklődők az interneten vouchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban.

A párharc idegenbeli mérkőzésére szóló jegyek megvásárlásának lehetőségéről a következő napokban tájékoztatjuk a szurkolókat.

A jegyértékesítésbe bekapcsolódott klubpénztárak címei:

Szombathely, Kossuth Lajos utca 20. (Haladás Ajándékbolt) - Jegyértékesítés: H-P 09:00-17:00, Szo: 09:00-12:00

Budapest, Üllői út 129. - Nyitvatartás: K-P 10:00-18:00, Szo 9:00-13:00

Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4. (Ajándékbolt, második emelet, az "üveglépcsőnél") - Nyitvatartás: H-P 12:00-18:00, Szo 10:00-16:00 (Ajándékbolt)

Békéscsaba, Kórház u. 6., (Ügyfélszolgálati Iroda) - Nyitvatartás: H-P 08:00-16:00

Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. (Iroda) - Nyitvatartás: H-P 09:00-16:00