Vágólapra másolva!
Győzelemmel mutatkozott be a norvég Molde labdarúgócsapatához visszatért edző, Ole Gunnar Solskjaer, aki az Európa Liga csütörtöki játéknapján 3-1-es győzelemre vezette együttesét a Celtic ellen. A meccs drámája azonban nem a pályán, hanem a vendégek kispadján zajlott.

A Molde már az első félidőben 2-0-s előnyre tett szert, de a szünet után Kris Commons szépített. Pechjére szinte az ellentámadásból ismét gólt szereztek a hazaiak - később kiderült, ezzel nyertek 3-1-re.

A hajrára Ronny Deila, a vendégek mestere úgy döntött, újabb csatárt küld a pályára. Így aztán a 76. percben lecserélte Commonst, és helyére Nadir Cifctit küldte a pályára. A 32 éves gólszerző azonban zokon vette a cserét, és a kispadra leülve percekig üvöltözött edzőjével, Deliával és John Collins másodedzővel.

- állítólag ezt vágta a szakmai stáb fejéhez, mutatva a lelátóra, ahol a maroknyi skót szurkoló őt éltette. A helyi lapok szerint ő volt a Celtic egyetlen veszélyes csatára a csütörtök esti meccse

"Két csatárral akartunk támadni, hiába voltunk hátrányban, mindig mérlegelni kell, hogy a csapat egyensúlya megmaradjon. Négy csatárral mit sem érünk, ha nincs nálunk a labda, azt előbb meg kell szerezni" - indokolta a döntését a meccset követően Ronny Deila.

Kris Commons nehezen viselte edzője döntését Forrás: Twitter

Játékosa kirohanását azonban elfogadhatatlannak tartja.

"Kris eddig is sokat játszott, ezután is sokat fog. Tudom, hogy nyerni szeretett volna, de nagyon fontos megjegyeznem, nem kedvelem az effajta reakciókat.

A futball a csapatról szól, nem egy játékosról.

Beszélni fogok vele, mert ez a viselkedés elfogadhatatlan."

A közösségi médiában a drukkerek azonban kitartottak mellette. Volt, aki azt írta, Commonsnak minden joga megvolt a dühöngésre, mások szerint egyértelmű a helyzet, Deliának és Collinsnak mennie kell.