Tőzsér nem akar beszélni Storckkal

Dárdai Pál szövetségi kapitány és Tőzsér Dániel tart sajtótájékoztatót az MLSZ Telki Edzőközpontjában 20145 március 28-án Dárdai Pál szövetségi kapitány és Tőzsér Dániel tart sajtótájékoztatót az MLSZ Telki Edzőközpontjában 20145 március 28-án
Dárdai Pál szövetségi kapitány és Tőzsér Dániel tart sajtótájékoztatót az MLSZ Telki Edzőközpontjában 20145 március 28-án
Vágólapra másolva!
Tőzsér Dánielt, az angol másodosztályban szereplő QPR középpályását váratlanul érte, hogy Bernd Storck nem hívta be a Norvégia elleni Eb-pótselejtezőre kihirdetett bő keretbe.

Tőzsér a tíz Eb-selejtező közül nyolcszor pályára lépett, ezért is okozott meglepetést, hogy a norvégok elleni 36 fős bő keretbe sem fért be, miközben Storck behívta például azt a Kleinheisler Lászlót, aki a Videoton tartalékcsapatánál készül.

"Egyszerűen nem tudok erre mit mondani...Váratlanul ért a döntés, hiszen a selejtezősorozatban végig játszottam, most a pótselejtezőknél pedig még a bő keretben sem kapok helyet. Rosszulesik, hogy a kapitány úr arra sem vette a fáradságot, hogy felhívjon, közölje velem a döntését, ne mástól kelljen megtudnom a hírt. A fiúk tudják, hogy lélekben velük vagyok, távolról is szurkolok nekik. Keresem a szavakat, de nem akarok tüzet csiholni" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Tőzsér, és hozzátette, hogy a szövetségi kapitánnyal nem akar beszélni.

Keresi a szavakat a kapitány mellőzésére Fotó: Szabó Gábor - Origo