Debrecenben szakadt meg a Honvéd vesztő szériája

A kispesti Souleymane Youla (elöl) és a debreceni Dusan Brkovic a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. október 31-én.
Debrecen, 2015. október 31. A kispesti Souleymane Youla (elöl) és a debreceni Dusan Brkovic a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. október 31-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Gól nélküli döntetlennel zárult a Budapest Honvéd debreceni vendégjátéka szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 0-0
Debrecen, 3200 néző
v: Németh Á.
Debrecen: Radosevic - Mészáros (Jovanovic, 46.), Máté P., Brkovic, Korhut - Kulcsár T., Zsidai (Szakály P., 46.), Varga J., Tisza - Balogh N., Sidibe (Castillion, 70.).
Honvéd: Kemenes - Botka, Bobál D., Lovric, Szilágyi - Nagy G. (Csábi, 46.), Gazdag, Hidi, Kamber, Holender (Vernes, 71.) - Youla (Prosser, 77.).
sárga lap: Korhut (3.), illetve Szilágyi (11.), Lovric (31.), Nagy G. (45.)

Az első félidőben a hazai együttes irányított, mezőnyfölényben futballozott, de a helyzeteit nem sikerült gólra váltania. A Honvéd a védekezésre ügyelt, s az ellentámadásokból próbált építkezni, szintén nem sok sikerrel.

Fordulás után sem változott a mérkőzés összképe: a Debrecen becsülettel próbálkozott, ám játékosai rendre pontatlanok voltak úgy a lövéseknél, mint a passzoknál, míg a vendégek a kontraakciók alkalmával veszélyeztettek, de csak elvétve.

Youla nagy harcot vívott a debreceni védőkkel, itt éppen Brkoviccsal küzd a labdáért Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A kispestiek három vereséget követően szereztek ismét pontot, ugyanakkor négy meccse így is nyeretlenek, míg a Debrecen immár hét találkozó óta nem talált legyőzőre, de legutóbbi öt összecsapásából csak egyszer győzött, a többi döntetlen lett.