Vágólapra másolva!
Bár José Mourinho igyekezett az angol szövetség igazságtalanul szigorú döntésének beállítani az eltiltását, az FA nyilvánosságra hozta, mit mondott a játékvezetőnek a Chelsea edzője, és úgy tűnik, a büntetés több mint jogos volt. 

Életbe lépett José Mourinho felfüggesztett eltiltása, miután a West Ham United elleni mérkőzésen megsértette a játékvezetőt. Sokáig azt sem lehetett tudni, mi történt pontosan, és hogyan került a Chelsea edzője a bírói öltözőbe, de amikor Mourinho védekezésképp közölte, hogy az FA ellene áskálódik, az angol szövetség válaszul nyilvánosságra hozta a játékvezetői jelentést.

Jonathan Moss játékvezető elmondta, ő kérette Mourinhót az öltözőjébe, és velük volt a WHU biztonsági főnöke is. "Megkértem a szemmel láthatóan ideges, agresszívan közeledő Mr. Mourinhót, hogy kísérjen az öltözőmbe, ahol

rajtam" – mondta Moss.

José Mourinho Forrás: AFP

A játékvezető állítása szerint röviden reagált a portugál edző felvetéseire, majd megkérte, hogy távozzon. Mourinho nem reagált, ezért újra felszólította, hogy menjen ki, de ő megint csak nem volt hajlandó távozni, ezért a bíró megkérte a biztonsági főnököt, hogy kísérje ki.

Erre Mourinhónál elszakadt a cérna, és üvölteni kezdett

a bíróval.

"Ti, bírók, mind kibaszott gyengék vagytok! Wengernek teljesen igaza van veletek kapcsolatban. Kibaszott gyengék vagytok!" – kiabálta Mourinho, mire Moss felszólította, hogy a második félidőben már ne a kispad, hanem a lelátó felé vegye az irányt.