Társoldalunk:

Vasszigorra számíthatnak a magyar szurkolók

2015.11.14. 15:51

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a holnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, így az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama aréna közelébe.

A párizsi terrortámadás miatt a megszokottnál szigorúbb biztonsági intézkedésekre kell számítani a vasárnap esti magyar-norvég mérkőzésen. A Groupama Aréna kapui a meghirdetettnél korábban, 18.15 órakor nyitnak ki, a nézők biztonsága érdekében a beléptetésnél 

a jegyeket minden esetben összevetik a személyi azonosító okmányokkal,

(ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet). 

Az MLSZ tanácsa: minden szurkoló időben érkezzen meg a stadionhozForrás: mlsz.hu


A fentiek miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje, ezért az MLSZ arra kéri a szurkolókat, érkezzenek időben a stadionhoz. Fontos, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat,

akik nem saját névre szóló belépővel próbálnak bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek. 

Az MLSZ javasolja, hogy a szigorú ellenőrzések miatt,

lehetőség szerint senki ne vigyen be táskát a lelátóra.

Emellett felhívják a figyelmet, hogy a mérkőzés során, vagy a lefújás után a pályára lépni tilos, ezt a jogszabályok szigorúan büntetik.

Az UEFA versenyrendszerében megrendezett mérkőzések egyperces néma megemlékezéssel kezdődnek, a játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek pályára. A magyar kormány vasárnapra nemzeti gyásznapot rendelt el, a Groupama Arénában ennek megfelelő körülmények között várják a szurkolókat a pótselejtezőre. 

Fülöp Márton (j) előtt is tiszteleg majd a csapatForrás: AFP/Ponus Lundhal


A Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtező előtti gyászszünettel a párizsi áldozatok mellett a napokban tragikusan fiatalon elhunyt válogatott kapusra, Fülöp Mártonra, valamint az Aranycsapat keretének tagjára, Várhidi Pálra is emlékeznek.