Kis Grófo helyett Illés-dalra ünnepelt a válogatott

A magyar válogatott ünnepli győzelmét a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os,
Budapest, 2015. november 15. A magyar válogatott ünnepli győzelmét a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Félmeztelen, ünneplő játékosok, felszabadult hangulat – így nézett ki a magyar labdarúgó-válogatott öltözője a norvégok Eb-részvételt érő legyőzése után.

Amíg a Feröer elleni hazai győzelem után Kis Grófóra buliztak a játékosok, most az Illés együttes Újra itt van a nagy csapat című dala szólt az öltözőben, legalábbis az alábbi videón ez hallható.

És jó látni, hogy a Dárdai-féle stáb menesztett tagjai is ott voltak az ünnepléskor, a felvételen Sallói István és Szabics Imre is feltűnik, ne feledkezzünk el az ő részükről sem a mostani sikerben.