Vágólapra másolva!
Több helyen is megjelent, hogy Gera Zoltán a foci-Eb után visszavonul, ám a 36 éves támadó a saját Facebook-oldalán cáfolta a hírt.

"Gyorsan szeretném cáfolni a hírt, miszerint a szezon végen abbahagyom a labdarúgást. Nem tudom, ki mondta ezt, de hogy én nem, az biztos! Jól érzem magam, és majd szólok itt, ha befejezem a focit" - írta Gera, és hogy a komoly terveit egy fotóval is alátámassza, mutatott egy képet az új futballcipőjéről. A futballista a stoplisra ráíratta a két gyerekének, Hannának és Jonatánnak a nevét.

Jó estét! Gyorsan szeretném cáfolni a hírt miszerintem a szezon végen abbahagyom a labdarúgást! Nem tudom ki mondta ezt...

Posted by Gera Zoltán on Tuesday, November 17, 2015

A magyar-norvég (2-1) után az Origo sem látott rajta semmi olyan jelet, hogy a visszavonulásra készülne, hiába lesz jövőre már 37 éves, nem változtat a felkészülésén: "Ha mindent úgy csinálok, mint eddig, akkor nem lesz probléma. Jól érzem magam, bírom a tempót. Hogy elkerülnek-e a sérülések, az nem csak rajtam múlik. De jó kezekben vagyok, sokat dolgoztam, hogy újra egészséges legyek, és itt legyek a válogatottban. Amikor a selejtezősorozat elkezdődött, akkor nem gondoltam volna, hogy még vissza fognak hívni a válogatottba. Óriási siker ez a számomra, nem hittem volna az én Eb-részvételemben."

Forrás: Origo