Vágólapra másolva!
Felépült térdsérüléséből a Barcelona sztárlabdarúgója, Lionel Messi, így minden bizonnyal pályára léphet a Real Madrid elleni szombati rangadón.

Az argentin támadó szeptember 26-án, a Las Palmas elleni meccsen szenvedett térdszalag-szakadást, ezért klubcsapata bajnoki és Bajnokok Ligája-mérkőzésein kívül hazája válogatottjának eddigi négy világbajnoki selejtezőjét is ki kellett hagynia. A Barcelona ebben az időszakban is jól teljesített, ugyanis Messi hiányában az uruguayi Luis Suárez, illetve a brazil Neymar is rendkívül eredményesen futballozott.

A katalán klub hétfőn közölte, hogy Messi felépült, és ismét a csapattal edz, csütörtökön pedig az is kiderült, hogy ott lehet a pályán a szombaton 18.15 órakor kezdődő, Real Madrid elleni bajnoki rangadón.

Messi szeptember 26-án sérült meg Forrás: Joan Valls/Urbanandsport/Nurphoto

A Mundo Deportivo szerint az még nem dőlt el, hogy a kezdőcsapatban kap helyet, vagy Luis Enrique marad Neymaréknál és csupán az utolsó 20-30 percre küldi pályára az argentint.

Ezen a héten volt a tizedik évfordulója annak, hogy Messi először pályára lépett El Clásicón, amelynek történetében 30 mérkőzésen 21 gólt szerzett. A Barcelona 11 forduló után három ponttal vezeti a tabellát a második helyezett Real Madrid előtt.