Az már biztos, hogy megnyerjük az Eb-t

magyar fociválogatott norvégia eb pótselejtező
Budapest, 2015. november 15. A magyar válogatott ünnepli győzelmét a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Trollkodásban nincs párja a magyar szurkolóknak: az Eurosport szavazásán, amiben arra kíváncsiak, ki nyeri az Európa-bajnokságot, toronymagasan vezet a magyar válogatott. 

Az Eurosport honlapja szavazásra hívta olvasóit. „Most, hogy már mind a 24 csapat kiléte ismert, itt az ideje, hogy te is elmondd, szerinted ki nyeri a franciaországi Európa-bajnokságot” – olvasható a honlapon.

A magyar szurkolók köszönték szépen a felhívást, és megrohanták az oldalt. Jelen pillanatban úgy vezeti 24 ezer vokssal a szavazást a magyar válogatott, hogy a második helyen álló lengyeleknek 6400 szavazatuk van.

Megnyerjük az Eb-t, nem kérdés Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd