Társoldalunk:

Németh káprázatos szólója útban az Év gólja-cím felé

2015.11.26. 11:12

Németh Krisztián és a Sporting Kansas City életbe léptette a játékos szerződésében szereplő plusz egy évet, de ettől még nem kizárt, hogy a játékos eligazol, ha jobb ajánlatot kap. A válogatott csatár fizetésemelést kért, közben a Portlandnek lőtt gólja elődöntős az Év gólja-szavazáson. 

A Sporting Kansas City honlapjára szerdán került fel a tárgyilagos hír, miszerint a klub több más játékoséval együtt életbe léptette a Németh Krisztián szerződésében szereplő, opciós hosszabbítást, így ha a magyar válogatott csatár máshova igazol, pénzt kap érte a Sporting.

A Rangadó a Kansas City Starban megjelent interjúra hivatkozva azt írja, Németh évi 250 ezer dolláros fizetésének megemelését kérte, amit a klub teljesített is, hiszen a magyar játékos összesen 16 góllal zárta a tavalyi szezont, és kupagyőzelemhez segítette csapatát.

Még lehet övé az év gólja is

Az MLS-ben nagy hirig van mindenféle szavazás körül, nincs ez másképp az Év góljával sem. A gólokra kieséses rendszerben lehet szavazni, és Németh Krisztián Portlandben szerzett gólja bekerülte a legjobb négy közé.

Németh szólójaForrás: Origo

Az elődöntőben Németh góljának ellenfele a kortalan Obafemi Martins (Seattle) találata lesz, a másik ágon pedig a torontói Sebastian Giovinco és Olmes Garcia egy-egy gólja csap össze. Itt lehet szavazni.