Társoldalunk:

Bogdán ismét védhet a Ligakupában

2015.12.01. 16:36

Elképzelhető, hogy a Southampton elleni Ligakupa-negyeddöntőben ismét Bogdán Ádám védi majd a Liverpool labdarúgócsapatának kapuját, de a végleges döntést csak később hozza meg Jürgen Klopp menedzser. Az biztos, hogy a szakember elégedett kapusaival és nem akar új játékost erre a posztra.

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett kapusa, a belga Simon Mignolet teljesítményével, és cáfolta azokat a lapértesüléseket, miszerint egyik kiszemeltje a Standard Liege-ben védő Guillaume Hubert lenne.

"Teljes mértékben elégedett vagyok a kapushelyzettel, és sajnálom, hogy megölöm az újságírói sztorikat, de nem keresek új kapust” - idézte a német szakembert a Sky Sports

Bogdán ÁdámForrás: NurPhoto/Wasawat Lukharang

"Sok kapussal dolgoztam az elmúlt években, de Simon Mignolet az egyik legokosabb és legintelligensebb. Nagyon nyitott és még elég fiatal ahhoz, hogy fejlődhessen. Minden rendben van vele, ő egy jó futballista” - tette hozzá.

Klopp utalt arra, hogy a Ligakupa szerdai negyeddöntőjében a Southampton ellen ismét Bogdán Ádám védhet majd, de azt mondta, még nem hozta meg a végleges döntést ezzel kapcsolatban.

"Még nem beszéltem a kapusedzőnkkel, John Achterberggel ezzel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy Ádám játszik, de a döntést csak később hozom meg" - tette hozzá.