Vágólapra másolva!
José Mourinho a Chelsea Bajnokok Ligája-továbbjutása után vicceskedett egyet? Vagy csak szimplán bunkó volt? Mindenki döntse el.

A Chelsea a Porto elleni 2-0-s győzelemmel a BL G csoportjának élén végzett, és mivel a Dinamo Kijev is nyert a Maccabi Tel-Aviv ellen, így a portugálok lettek a szerdai játéknap nagy vesztesei.

A Porto 10 pontjával több csoportban is simán második lehetett volna, de az utolsó forduló eredményei miatt harmadikként zárt, és így csak az Európa Ligában folytathatja. Igaz, Mourinho ebben is meglátta a pozitívumot.

A Realnál nem voltak jóban

"Iker most megnyerheti azt a trófeát, ami még hiányzik neki - az Európa Ligát" - mondta a Chelsea edzője Casillasról, a Porto kapusáról, akivel korábban finoman szólva sem volt jó a viszonya a Real Madridnál.

Mourinho idején azt terjesztették, hogy az edző azért ültette a kispadra Casillast, mert a kapust spiclinek tartja az öltözőn belül, de amikor most kettőjük viszonyáról kérdezték, csak annyit mondott, a meccs előtt üdvözölték egymást, aztán mindenki tette a maga dolgát.

A realos idők óta feszült a viszony kettőjük között Forrás: AFP