Egykori játékosa végezte ki az MTK-t Debrecenben

Torghelle Sándor
Budapest, 2015. november 21. Torghelle Sándor, az MTK játékosa (j) gólt szerez a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencváros labdarúgó-mérkőzésen Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban 2015. november 21-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A házigazda Debrecen Horváth Zsolt mesterhármasával kétgólos győzelmet aratott szombaton az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
DVSC-TEVA - MTK Budapest 3-1 (1-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 1500 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Horváth Zs. (13., 55., 72.), illetve Ramos (90.)
sárga lap: Brkovic (82.)

DVSC-TEVA: Radosevic - Lázár P. (Tisza, 85.), Mészáros, Brkovic, Korhut - Jovanovic, Bódi, Zsidai, Horváth Zs. (Sidibe, 85.) - Coulibaly (Castillion, 62.), Balogh N.

MTK: Hegedüs - Bese, Grgic, Poór, Vadnai - Gera D., Vass Á. (Vogyicska, 65.), Thiam (Baki, 77.), Strestik - Ramos, Torghelle

Küzdelmes játékot hozott az első félidő, a debreceniek birtokolták többet a labdát, s inkább az ő akaratuk érvényesült. Ez az eredményben is megmutatkozott, a volt MTK-s Horváth Zsolt találatával ugyanis ők kerültek előnybe, a fővárosiak szórványos támadásaik egyikének végén egy kapufáig jutottak az első játékrészben.

Torghelle Sándorék kikaptak Debrecenben Forrás: MTI/Illyés Tibor

A fordulás után a korábbiaknál támadóbban lépett fel az MTK, egy kontra végén mégis a Debrecen szerzett újabb gólt, ismét Horváth volt eredményes. A folytatásban aztán inkább a házigazdák veszélyeztettek, Horváth újabb találata pedig végleg eldöntötte a mérkőzést. A kék-fehérek erejéből már csak a szépítésre futotta.

Horváth korábban az MTK-ban futballozott. A hajdúságiak három nyeretlenül megvívott találkozó után tudták ismét begyűjteni a három pontot a bajnokságban.