Vágólapra másolva!
A Manchester United játékosai küldöttséget küldtek Louis van Gaalhoz, hogy lazítson a csapat életét irányító szigorú szabályain, és a holland mester behódolt a játékosoknak. 

A Daily Mail szerint Wayne Rooney, Juan Mata, Chris Smalling és Michael Carrick kereste meg Van Gaalt azzal, hogy semmi szükségük olyan szigorú napirendre, amit a holland mester kitalált. A játékosok elmondták, jobban segítené a koncentrációjukat, ha több dologban dönthetnének saját maguk.

Az össztűz alatt dolgozó Van Gaal valószínűleg belátta, hogy az utolsó dolog, amire most szüksége lenne, az egy játékosforradalom, és elfogadta a játékosok javaslatát. A karácsonyi szünetben így mindenki saját edzésterve szerint maradhat fitt, nem kell a Van Gaal által előírtakat követni, és a közös étkezéseket is eltörölték.

Lazul a szigor Forrás: AFP

A holland korábban ragaszkodott hozzá, hogy a csapat mindig együtt reggelizzen és ebédeljen, most mindenki akkor eszik, amikor neki kényelmes. A változások eredményét már szombaton lemérhetjük, a Manchester United a Stoke otthonában lép pályára.