Ronaldo komoly csapatok ellen nem szerzett gólt

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures as he sits on the ground during the Spanish league football match Valencia CF vs Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on January 3, 2016. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál légiósa hiába szerzett már 25 gólt a 2015-16-os idényben, csupán a gyengébb csapatok ellen volt elemében.

A portugál játékos a vasárnapi, Valencia elleni bajnokin sem volt elemében, alig jelentett veszélyt a hazaiak kapujára.

Igaz majdnem kiharcolt egy büntetőt, amikor Jaume Domenech kapus és a védő Aymen Abdennour között nagyot esett a 16-oson belül, de José Sanchez Martinez bíró szerint nem történt szabálytalanság.

Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/Jose Jordan

A Sport.es kimutatása szerint Ronaldo a 25 gólja közül 14-et a Primera Divisiónban, 11-et a Bajnokok Ligájában szerzett, de csakis verhető csapatok ellen: hatszor talált be a Malmö, ötször az Espanyol és a Sahtar, kétszer a Rayo Vallecano és a Real Sociedad, míg egy-egy alkalommal a Levante, a Celta Vigo, a Las Palmas, az Eibar, illetve a Getafe kapujába.

Ugyanakkor az Athletic Bilbao, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Barcelona, a Villarreal, a Valencia és a két PSG elleni BL-meccsen nem volt eredményes.