Hiddink a BL-ig vezetné a Chelsea-t

Guus Hiddink, Chelsea, foci
London, 2015. december 26. Guus Hiddink, a bajnoki címvédő Chelsea újonnan kinevezett vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Watford elleni, 2015. december 26-i mérkőzésén a londoni Stamford Bridge-ben(MTI/AP/Matt Dunham)
Vágólapra másolva!
A címvédő Chelsea-nek még mindig van esélye arra, hogy az első négy között zárja a szezont, ezáltal kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulás jogát, legalábbis így véli Guus Hiddink, a londoni labdarúgócsapat új vezetőedzője.

A Chelsea vasárnap 3-0-ra legyőzte a Crystal Palace-t, ez volt a hatodik sikere a mostani bajnoki szezonban, s az első azóta, hogy a holland tréner decemberben átvette az irányítást a menesztett José Mourinhótól.

Jelenleg a Premier League 14. helyén áll, de csupán 13 ponttal szerzett kevesebbet, mint a negyedik helyen álló Tottenham.

Guus Hiddink nagyon bizakodó Forrás: MTI/AP/Matt Dunham

"Mindenki tudja, hogy remek játékosaink vannak, de előfordul, hogy amikor egy csapat bajnok lesz, önteltté válik.

Ez azonban nem lesz könnyű, mert a bajnokság nagyon erős. Mindenki legyőzhet mindenkit" - nyilatkozott Guus Hiddink a BBC-nek.

A menedzser hozzátette, ha tanítványai úgy játszanak, ahogy tették azt vasárnap, a Palace ellen, akkor jönni fognak az eredmények, s ezzel együtt lehetséges lesz, hogy felkapaszkodjanak a dobogó közelébe.