Társoldalunk:

Nikolics minden pletykát cáfol

2016.01.07. 12:56

Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott csatára cáfolt minden, a jövőjével kapcsolatos pletykát. Karácsonyozik és Máltára készül. 

Egybehangzó lapértesülések szerint Angliában tartózkodik a Legia Warszawa magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja, aki napokon belül aláírhat az angol másodosztályban szereplő Sheffield Wednesdayhez.

Csakhogy ő erről nem tud semmit. 

Nikolics Nemanja egyelőre nem vágyik sehova a LegiátólForrás: Legia.net/

"Későn keltem, hosszú volt az éjszaka, barátokkal ünnepeltük a pravoszláv karácsonyt, csak most jutottak el hozzám a hírek...

Olvasom, hogy Angliában tartózkodom és közel állok egy megállapodáshoz.

Érdekes, mert a) ma tartjuk a karácsonyt Szerbiában, itt vagyok a családommal;  b) az említett klubbal semmilyen kapcsolatban nem voltam; c) szerződés köt a Legiához, 8-án utazom vissza, és másnap megyünk a máltai edzőtáborba" - írta Facebookon Nikolics, aki mindnekit arra kér, hogy csak neki higyjen.

Senki ne higyjen el semmit

Kérek mindenkit, hogy ne higgye el a pletykákat velem kapcsolatban, ha bármi történne velem, ti tudjátok meg először, itt beszámolok majd róla! Én alig várom, hogy elkezdődjön a felkészülés, aztán hogy rajtoljon a bajnokság!" - fogalmazott a válogatott csatár. 

Későn keltem, hosszú volt az éjszaka, barátokkal ünnepeltük a pravoszláv karácsonyt, csak most jutottak el hozzám a hí...

Közzétette: Nikolics Nemanja official – 2016. január 7.