Ki Zidane csapatának legjobb játékosa?

Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
Real Madrid's French forward Karim Benzema (C) celebrates his goal with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) during the Spanish league football match Elche FC vs Real Madrid at the Martin Valero stadium in Elche on February 22, 2015. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Látványos győzelemmel mutatkozott be a Real Madrid kispadján Zinedine Zidane, akit egy ajándékkal is meglepett Gareth Bale: Zizou első meccsén megdöntötte a francia legenda gólrekordját a madridiaknál. 

A Deportivo La Coruna 5-0-s legyőzéséből Gareth Bale mesterhármassal vette ki a részét, így minden sorozatot számítva már 50 gólnál jár a Real Madridban, ami eggyel több, mint amennyit az egykori aranylabdás szerzett.

Zidane-nak azért nem kell búslakodnia, hiszen

első meccse olyan jól sikerült, amilyenre bő fél évszázada nem volt példa:

utoljára 1959-ben rajtolt madridi edző hasonlóan magabiztos győzelemmel, mint a Depor földbe döngölése.

Bale és Ronaldo Forrás: AFP/Jose Jordan

Miközben Ronaldo inkább csak hisztizik a csapatban, Bale rekordokat döntöget, és elképesztő statisztikákat hozott össze. A Depor ellen négy kapura lövéséből született három gól, míg például

Ronaldo 10 lövéssel próbálkozott, de gólt nem tudott szerezni.

Bale egyébként a Real legutóbbi 13 gólja közül hétben is részt vállalt – vagy maga lőtte, vagy ő készítette elő.

A karrierje során már öt mesterhármasnál járó Bale (kettőt még a Spursban szerzett) átvette a vezetést a fejeskirályok versenyében is: az öt európai topligában senki nem fejelt nála több gólt (6). A walesit négy ötgólos követi.