Stieber menne, a Hamburg még nem adja

Stieber Zoltán, Hamburg, HSV, foci
Zoltan Stieber of Hamburg celebrates his opening goal with during the German first division Bundesliga football match Hamburger SV v Borussia Moenchengladbach in Hamburg, on February 22, 2015. AFP PHOTO / CARMEN JASPERSEN
Vágólapra másolva!
Stieber Zoltán az őszi szezonban mindössze öt percet játszhatott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és bár sok csapat szívesen látná, egyelőre a Hamburg nem vált meg tőle.

A nyári, franciaországi Európa-bajnokság lehetne a csúcspont Stieber Zoltán eddig pályafutásában, de a Hamburgban profiskodó középpályás tisztában van azzal, hogy ha klubszinten nem játszik, akkor Bernd Storcknál nem lesz esélye a keretbe kerülésre.

A játékos ősszel két bajnokin mindössze öt percet játszhatott a Bundesligában, nem csoda, hogy elvágyódik. Érdeklődőben nincs hiány, német lapértesülések szerint a Hannover, a Werder Bremen, illetve a másodosztályú Fortuna Düsseldorf, Bielefeld és Nürnberg is szívesen látná.

Stieber Zoltán nagyon váltana Forrás: AFP/Carmen Jaspersen

"Állandó kapcsolatban vagyunk Stieber menedzserével, szeretnénk megfizethető alternatívát találni neki" - idézte a Bild Peter Knabel sportigazgatót. A forgatókönyvvel azonban a magyar játékos láthatóan elégedetlen:

Ez így megy kilenc hónapja. Csalódott vagyok."