Vágólapra másolva!
Kitelt Bogdán Ádám ideje a Liverpoolnál, a kétszer egymás után komolyat bakizó magyar kapus a 21. fordulóban már a kispadra sem ülhetett le, és brit sajtóhírek szerint Jürgen Klopp még a télen túladna rajta. 

Bogdán előbb a Watford, majd az Exeter elleni FA-kupa-meccsen kapott gólt komoly hibából, amire válaszul a Liverpool visszahívta az Aberdeennél kölcsönben szereplő Danny Wardot, és az Arsenal elleni rangadón már ő ült a kispadon Mignolet tartalékjaként, Bogdánt nem is nevezte a meccsre Klopp.

Arról több lap is beszámolt, hogy Bogdánnak valószínűleg nem jut több lehetőség, a Football Insider a klubhoz közeli forrásokra hivatkozva már azt írja,

Klopp akár már a télen eladná a magyar kapust.

A cikk hozzáteszi, csak akkor engedik el télen, ha helyette vesznek is valakit, ám ez nem valószínű, így Bogdán jó eséllyel nyárig a Pool kötelékében marad.

Bogdán Ádám Forrás: AFP/Paul Ellis

Az Insider azt írja, bár Bogdán öt meccsen is lehetőséget kapott a Liverpoolban, nem tudott bizonyítani, és különösen a beadások hatástalanításánál tűnt bizonytalannak. "Bogdán feleslegessé vált, kereshet klubot magának" - írja az oldal.