Vágólapra másolva!
Forró hangulat volt a kispadoknál a Napoli-Inter olasz kupameccsen, aminek az lett a vége, hogy a két edző is keményen összeszólalkozott.

A bajnokságot vezető Napoli hazai pályán kapott ki 2-0-ra, így augusztus óta mindössze második vereségét szenvedte el. Lehet, hogy emiatt szakadt el a cérna a Napoli edzőjénél, Maurizio Sarrinál, aki kollégája, Roberto Mancini szerint nem éppen Dante stílusában fogalmazott a meccs közben.

Angliában az edzőpályára sem engednének ilyen embert

"Meg kell kérdezni Sarrit, majd ő elmondja, miket vágott a fejemhez. Egy ilyen embernek nem szabadna a futballban dolgoznia. Szégyellheti magát" - mondta Mancini, akit állítása szerint kétszer is homofób mondatokkal szidott Sarri. Mancini főleg azt nehezményezte, hogy a negyedik játékvezető hallott mindent, ennek ellenére őt is megbüntették, mivel a bíró Sarri mellett őt is kiállította.

"A meccs után próbált bocsánatot kérni, de ez az ő szégyene marad. Angliában még az edzőpályára sem engednének egy ilyen embert" - füstölgött tovább Mancini.

Sarrit túlságosan elragadta a hév Forrás: AFP

Ami a pályán történik, az maradjon is ott

Sarri is elmondta a magáét, és arra hivatkozott, hogy kettőjük vitája az a fajta volt, amelyik rendszeresen előfordul a kispadoknál vagy a pályán.

"Bocsánatot kértem tőle, de ugyanazt elvárom én is. Ami a pályán történik, az maradjon is a pályán. Nem emlékszem, hogy pontosan mit mondtam, az biztos, hogy eléggé feszült voltam. Dries Mertens kiállítása miatt szakadt el a cérna, de ez mindössze 10 másodpercig tartott, és szó sincs arról, hogy Mancininek címeztem volna. Az meg egyenesen vicc, hogy homofób lennék. Nem diszkriminálok senkit, de ha a vita hevében mégis kicsúszott valami sértő a számon, akkor bocsánatot kérek a melegektől" - nyilatkozta.

Ezek után mindenesetre érdekes lesz majd a Napoli milánói vendégjátéka, főleg, hogy könnyen lehet, hogy az az április meccs a bajnokság kimenetelét is nagyban befolyásolja majd.