Dárdait képgalériával élteti a Kicker

dárdai pál hertha
Hertha's Hungarian coach Pal Dardai waits prior the German first division Bundesliga football match FC Augsburg vs Hertha Berlin in Augsburg southern Germany, on August 15, 2015. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
Vágólapra másolva!
"Változások és egy álom: egy éve edző Dárdai" címmel képgalériában ünnepli a magyar edzőt a német Kicker. A galériában találhatók mostani és játékos kori képek is Dárdai Pálról. 

A tizenkét képből álló galériában található kép arról, amikor Dárdai 2010 márciusában a Nürnberg ellen 281. alkalommal lépett pályára a Herthában, és ezzel abszolút rekorder lett, de ott van edzői bemutatkozása (győzelem Mainzban), majd az azt követő hazai vereség (0-2 vs. Freiburg).

Hol Michael Preetzet, a mostani klubigazgatót csókolgatja a Hertha rekordot jelentő 3. helye után (1999), hol a gratulációkat fogadja, miután sikerült benntartania tavaly a berlinieket, sőt még egy magyar válogatottas kép is bekerült a válogatásba.

Dárdai Pál Forrás: AFP/Christof Stache

A Kicker galériáját itt tudja végigböngészni.