Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, a Real Madrid korábbi edzője két egykori játékosát szeretné megszerezni a Bayern München csapatánál. 

Az olasz mester július 1-jén áll munkába Münchenben, és a spanyol Sport szerint már kérte is Karl Heinz Rummenige klubelnököt, hogy kezdje meg a tárgyalásokat két Real-játékos megszerzéséről.

Rombolják a Real imidzsét

Az egyikük a kolumbiai válogatott James Rodriguez, aki remekül teljesített Ancelotti keze alatt, első spanyol szezonjában 17 gólt lőtt a klub színeiben. Mostanra azonban nem a Real Madrid szíve csücske, mert magas a fizetési igénye, túl gyakran veti bele magát a madridi éjszakai életbe, engedély nélkül hazajár Kolumbiába, az utolsó csepp pedig az volt, mikor nem állt meg az őt igazoltatni akaró rendőröknek. Emiatt Florentino Pérez elnök úgy gondolja, csak árt a klub imidzsének, és kész eladni a támadót.

Ancelotti Münchenbe is magával vinné Karim Benzemát Forrás: AFP

Sokba kerülhet a szexvideó

Mivel a Real Madrid kész leigazolni Robert Lewandowskit, Ancelotti egy másik rosszfiút is elvinne Madridból, mégpedig Karim Benzemát.

A francia középcsatárt kimondottan kedveli Pérez elnök, ám mióta Benzema zsarolási ügybe keveredett, ő is sokat ártott a klub megítélésének, emiatt valószínűleg könnyebben mozdítható.