Vágólapra másolva!
Ajánlatot várt Dzsudzsák Balázsra és Tom De Sutterra a Bursaspor. A török klub elégedetlen a magyar szélsővel, Kínába adná el.

A Bursaspor vezetősége eldöntötte, hogy ha megfelelő ajánlatot kap Dzsudzsák Balázsra és Tom De Sutterre, a klub mindkettejüket még a télen eladja – írja több török internetes lap is.

Dzsudzsáknak tényleg nem megy igazán jól Forrás: Origo


Forrásmegjelölés hiányában a megjelenések dátumára tudunk támaszkodni, ezek alapján úgy tűnik, az információt először a Bursa Hakimiyet nevű helyi újság online kiadása írta meg, innen vették át olyan szurkolói oldalak, mint a Bursaspordabugun.com és a Haberbursaspor.com.

A cikk szerint a vezetők elégedetlenek a magyar és a belga válogatott támadó játékával, ezért a hétfői igazgatósági ülésen úgy döntöttek, hogy

aki eleget fizet, viheti őket.

Ajánlat eddig nem érkezett, de a mostanában döbbenetes pénzeket elköltő kínai klubok még aktívak az átigazolási piacon. És tudnak annyit fizetni, hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő Bursaspor kicsit egyenesbe jöjjön.

Fél éve van csak Bursában

Dzsudzsákot 1,6 millió euróért vették a törökök nyáron a Dinamo Moszkvától, de akkor már közel járt a szerződése lejártához, ennél biztosan többet ér. Korábbi lapértesülések szerint a kivásárlási ára 9 millió euró.

A magyar válogatott szélső eddig 18 meccset játszott a török bajnokságban, három gólja és négy gólpassza van. A legutóbbi két bajnokin nem került be a kezdőcsapatba.