Társoldalunk:

Adam Johnsont kiradírozzák az angol futballtörténelemből

2016.02.18. 19:59

Azok után, hogy Adam Johnson bevallotta bűnösségét, a Sunderland labdarúgócsapata azonnal kirúgta a kiskorúval szexuális viszonyt folytatott játékost. A történetnek azonban nincs vége, a Sun úgy tudja, az FA mindent elkövet, hogy a játékost soha többet ne hozhassák kapcsolatba az angol válogatottal.

Adam Johnsont egy hete kirúgta a Sunderland futballcsapata, miután a korábbi angol válogatott futballista a bíróság előtt beismerte, hogy kiskorúval folytatott szexuális viszonyt.

A 28 éves középpályás pályafutása során megfordult a Middlesbrough (2004–2010) – kölcsönben Leeds United (2006) és a Watford (2007) –, a Manchester City (2010–2012), illetve a Sunderland együttesében, az utánpótlás-válogatottakban 30, a felnőttek között 12 mérkőzésen léphetett pályára.

Adam JohnsonForrás: AFP/Ian MacNicol

A szexbotrányban érintett játékost a hírek szerint az angol szövetség teljesen szeretné kiradírozni: a Sun úgy értesült, hogy a Wembley falain lévő több száz fotó közül eltávolítják azokat, amelyeken Johnson szerepel, akárcsak a háttérben is.