Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane elégedetten értékelt edzői pályafutása első Bajnokok Ligája-mérkőzését követően, ugyanis csapata, a Real Madrid 2-0-ra győzött az AS Roma vendégeként a nyolcaddöntő első, szerdai felvonásán.

"Jól játszottunk, de nehéz meccs volt, mert a Roma is jól teljesített" - mondta Zidane, aki 2002-ben játékosként nyert BL-t a Reallal.

Zidane külön kiemelte, hogy jólesett neki Cristiano Ronaldo gólöröme: a portugál futballista a vezető találat megszerzését követően kirohant hozzá a kispadhoz.

A videón is látszik, hogy Ronaldo a kispadhoz szalad:

Sergio Ramos elmondta, hogy a játékosok egy hullámhosszon vannak a január elején kinevezett Zidane-nal, s ennek köszönhető, hogy irányításával továbbra is veretlenek.

Nem ért semmit az idény legjobb játéka

A rómaiak kissé csalódottan nyilatkoztak a találkozó után, szerintük az egész szezonban most futballoztak a legjobban, ennek ellenére az eredménnyel nem lehetnek elégedettek.

A másik szerdai összecsapáson is vendégsiker született, a VfL Wolfsburg 3-2-re győzött Gentben. A meccs hőse a duplázó Julian Draxler volt, akit nyáron 35 millió euróért szerződtetett a német klub.

"Vegyesek az érzéseim. Messze ez volt a legjobb meccsem a Wolfsburg színeiben, de a hajrában sokat rontottunk a helyzetünkön" - mondta a 22 éves támadó, aki arra utalt, hogy bár együttese már 3-0-ra vezetett, az utolsó tíz percben két gólt is kapott, s így csupán egygólos előnyről várhatja a hazai visszavágót. Mindkét párharc visszavágóját március 8-án rendezik.