Társoldalunk:

Totti: Így nincs értelme Rómában maradnom

2016.02.21. 09:52

Francesco Totti nagyon elégedetlen a helyzetével, és még azt is kilátásba helyezte, hogy a szezon végén távozik a csapattól, ha nem változik semmi. 

Totti alig játszik a Romában, csak két meccsen volt kezdő, és a Real Madrid elleni BL-meccsen is csak az utolsó percekre állhatott be. "Több tiszteletet érdemel, amit ezért a klubért tettem" - dohogott a TG1 rádió műsorában az örökös római kapitány, aki több mint 700 bajnokit játszott a csapatban.

A 39 éves játékos kerek perec kijelentette, "Így nincs értelme Rómában maradnom. Fizikailag jól vagyok, a sérülésem a múlté, így ha nem játszom, az az edző döntése, nem az orvosoké. Megértem, hogy ennyi idősen már kevesebbet játszom, de nagyon bánt, hogy így kell befejeznem a pályafutásomat abban a klubban, aminek ennyit adtam. Több tiszteletet érdemelnék."

Francesco TottiForrás: AFP

Totti elmondta, a kapcsolata Luciano Spallettivel kimerül abban, hogy köszönnek egymásnak. "Az újságokban szép dolgokat mondott rólam, de szemtől szemben soha nem tett ilyet. Tisztelem, mint edzőt, szerintem megvan benne minden, amitől sikeres lehet Rómában."

"Júniusban lejár a szerződésem, akkor fogom értékelni a helyzetet" - tette hozzá a római legenda.