Vágólapra másolva!
A Bayern már 2-0-ra is vezetett Torinóban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de az olasz vélemények szerint egyik gólt sem kellett volna megadnia az angol bírónak, Martin Atkinsonnak.

Több olasz oldal is számon kér két vitatott esetet a Juventus-Bayern BL-nyolcaddöntőt vezető angol Martin Atkinsonon: szerintük Thomas Müller góljánál Robert Lewandowski lesen állva zavarta Gigi Buffont a kilátásban, a második német gól előtt pedig a lengyel csatár fellökte Leonardo Bonuccit.

A Sportmediaset nevű oldal még azt az első félidei esetet is megemlítette, amikor Paul Pogba beadása után az éppen a Juventustól érkezett Arturo Vidal karját érintette a labda a 16-oson belül. Ahogy Puhl Sándor mondaná, nem egyértelmű, hogy a kéz kereste-e a labdát, és Robben gólja előtt a Lewandowski-Bonucci ütközést is nehéz megítélni, mert a visszajátszás alapján úgy tűnt, az olasz védő próbálta feltartani ellenfelét, aki utána valóban fellökte őt.

1:48-nál érdemes nézni a videón a második gól előtti esetet:

Müller góljánál viszont nem nagyon lehet vita, ezen a képen is látszik, hogy Lewandowski lesen áll, és Buffon mögüle kibújva próbálja meglátni a labda útját.

A történethez hozzátartozik, hogy az első félidőben Bonucci megmozdulásánál a Juventus is megúszott egy tizenegyesgyanús esetet. A Juve végül Dybala és a csereként beállt Sturaro góljaival ledolgozta a kétgólos hátrányát, de kérdés, mire lesz képes 2-2-ről indulva Münchenben.