Nem hosszabbít az argentin sztárcsatár

Callejón, Gonzalo Higuain, Napoli, foci
Napoli's Argentinian-French forward Gonzalo Higuain (R) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Frosinone Calcio vs SSC Napoli on January 10, 2016 at the Matusa Stadium in Frosinone.
Vágólapra másolva!
Hamarosan szabaddá válhat Gonzalo Higuain, akit ugyan 2018-ig szerződés köt a Napolihoz, de a felek már megkezdték az elszakadást egymástól. Az elnök kritizálta egy sort az argentin csatárt. 

"Másfél kilóval többet nyom az ideálisnál, márpedig ez olyan, mintha a zsebében egy féltéglával közlekedne a pályán. Jó lenne, ha újra a másfél hónappal ezelőtti, nagyszerű fizikai állapotában lenne a játékosom" - mondta Aurelio De Laurentis, a Napoli elnöke.

A beszólás valószínűleg azért jött, mert Higuain ügynöke közölte,

nem újítják meg a játékos szerződését, ha az abban szereplő 95 millió eurós kivásárlási árat nem csökkentik

le alaposan a felek. Ezt De Laurentis úgy vette, hogy Higuain távozni akart, és ugyanahhoz a fegyverhez nyúlt, mint korábban Edinson Cavani, Ezeqiel Lavezzi és Walter Mazzari esetében: kritizálta őket egy sort, mielőtt távoztak a klubtól.

Gonzalo Higuain Forrás: AFP

Higuain, aki idén 24 fordulóban 24 gólt szerzett, február eleje óta nem talált a kapuba, a Napoli elveszítette a Serie A első helyét, és kiesett az Európa Ligából is.