Vágólapra másolva!
A nyílt utcán rabolták ki Nápolyban Lorenzo Insignét, a Napoli futballistáját. A városban ez nem szokatlan dolog, de a nápolyi futballistákkal ritkábban esik meg. 

Bár korábban Marek Hamsik és Ezequiel Lavezzi is utcai rablás áldozatává vált, Nápolyban ilyesmi általában csak akkor fordul elő, ha rosszul megy a csapatnak. A városban imádják a Napolit, a játékosok pedig isteneknek számítanak, így valóban ritkán fordul elő, hogy valakit kirabolnak az utcán - hacsak nem megy éppen rosszul a csapatnak.

Hogy a Napoli formájának zuhanása (átadták első helyüket a Juventusnak, kiestek az Európa Ligából is) lenne az oka, azt nem tudhatjuk,

mindenestre igen meglepő, hogy Insignét kirabolják Nápolyban.

Először is a játékos tőzsgyökeres nápolyi, a város szülötte, másrészt óriási szezont fut, egész évben megbízhatóan szállítja a jó teljesítményeket.

Insigne elveszik a többiek között Forrás: AFP

Mindenestre több forrás is állítja, hogy a város Vomero negyedében Insignét és feleségét fegyverrel kényszerítették arra, hogy adják át a pénzüket és a náluk levő értékeiket. Így majd biztos jobb kedvvel készül a hétfői, firenzei rangadóra, ahol a 3. helyezett Fiorentina akár két pontra is megközelítheti a Napolit.