Vágólapra másolva!
Elég nyomott a hangulat a Real Madridnál a hazai pályán elbukott derbi után. Zidane beismerte, hogy ezzel elszálltak a bajnoki reményeik, Ronaldo pedig a csapattársainak esett neki. 

Ha mindenki az én szintemen játszana, elsők lennénk - közölte Ronaldo a madridi derbi után. - Nem akarok senkit megbántani, de nehéz úgy nyerni, hogy nem a legjobbakkal játszol együtt. Szeretek Karimmal [Benzema], [Gareth] Bale-lel és Marcelóval együtt játszani, és ezalatt nem azt értem, hogy Jesé, Lucas vagy Kovacic nem jó játékosok. Nagyon is jó játékosok, de ahhoz, hogy győzni tudj, a legjobbnak kell lenned, és nekünk elsősorban ezzel van gondunk idén." Zidane csak annyit mondott: "A bajnokságnak vége."

A nyilatkozatra azonnal ráugrott mindenki, a kétségkívül sportszerűtlen, egoista és a csapatszellemet vélhetően nem sokban javító megnyilvánulás után többen jelezték, hogy inkább az a Madrid baja, hogy képtelen csapatként együtt játszani, és ennek elsősorban Ronaldo egója az oka.

Cristiano Ronaldo Forrás: AFP

Az első, aki eszmélt, hogy ez így nem lesz jó, Sergio Ramos volt, aki egy nyilatkozatában azt mondta, Ronaldo a sérülésekre gondolt, amikor azt mondta, nem tud a legerősebb felállásában kiállni a Real.

Aztán Ronaldo is magyarázkodott egy sort: "Amikor azt mondtam, a csapat fizikai állapotára gondoltam, nem a játéktudásra.

Nem vagyok jobb játékos egyik csapattársamnál sem"

- mosdatta magát kicsit késve a madridi sztár.

Zidane sem bízik már a bajnoki címben

"Mielőtt megkérdeznék,

a bajnokságnak vége

- mondta az Atléticótól elszenvedett vereség után a francia. - A feladat eleve nagyon nehéz volt, de tegnap azt mondtam a játékosoknak, ha pontokat veszítünk az Atléti ellen, még nehezebb lesz.

A Real Madrid kilenc pontra van a Barcelonától, és egy meccsel többet játszott a katalánoknál (vasárnap Sevillába utazik a Barca).