Társoldalunk:

Autóbaleset miatt vesztette el csatárát a Milan

2016.02.29. 13:47

Autóbalesetet szenvedett M'Baye Niang, a Milan francia csatára.

A Gazzetta dello Sport nevű olasz sportnapilap azt írja, Niang szombatról vasárnapra virradóra szenvedett autóbalesetet, amelyben a válla és a bokája is megsérült. 

Az első hírek még arról szóltak, hogy két meccset kell kihagynia, de a Sky már azt írja, hogy mivel a bokaszalagja sérült meg, két hónapig is eltarthat a kényszerszünet. Ami biztos: a baleset után elvégzett alkoholteszt negatív volt. 

Nem ez volt az első eset

Niangnak nem először volt balesete, 2014-ben csúnyán összetörte a Ferrariját, amikor a Montpellier-nél szerepelt kölcsönben. 

A szezonban nyolc gólt szerzett, ebből ötöt a bajnokságban, hármat a kupábanForrás: AFP

Akkor több autónak is nekikoccant, mielőtt elvesztette az uralmát az autója fölött, és egy fának csapódott. Az eset után mások veszélyeztetése és jogosítvány nélküli vezetés miatt 18 hónap felfüggesztett börtönt kapott. 

2012-ben, 17 évesen szintén jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul amikor a rendőrök megállították, a csapattársának, Bakaye Traorénak próbálta kiadni magát, bár ezt később tagadta. 

Felkészül Balotelli és Ménez 

Niang kiesése után Mario Balotelli és Jeremy Ménez juthat lehetőséghez, közülük kerülhet ki Carlos Bacca ékpárja. A bajnokságban kilenc forduló óta veretlen Milan kedden döntőbe juthat az olasz kupában,  a harmadosztályú Alessandria elleni meccset 1-0-s előnyről kezdi a San Siróban.