Társoldalunk:

A rendőrségen kötött ki a balesetező Fradi-focista mobilja

2016.03.01. 10:39

Varga Roland, a Ferencváros csatára a klub törökországi edzőtábora előtt ittasan okozott szerencsés kimenetelű autóbalesetet, és mint közben kiderült, az autójából ellopták és eladták a mobilját.

A Blikk úgy tudja, hogy Varga összetört autója a baleset után egy telephelyre került, és onnan tűnhetett el a mobiltelefon, amelyet egy bevásárlóközpontban értékesítettek.

Varga Roland tetoválásai is napvilágot láttak a Norvégia elleni pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott állapotfelmérő edzésénForrás: MTI/Illyés Tibor

Azt nem tudni, Varga hogyan bukkant a telefon nyomára, de szemtanúk szerint vehemensen vitatkozott az egyik eladóval, aki vissza szerette volna kapni a készülékért fizetett összeget, és mivel ez nem történt meg, rendőröket hívtak, akik lefoglalták a mobilt.

"Igen, valóban megkerült a telefonom, amelyet lefoglalt a rendőrség, de ennél többet nem szeretnék mondani" – nyilatkozta a focista a napilapnak.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Varga Roland és Busai Attila a születésnapját ünnepelte, amikor a válogatott támadó ittasan a volán mögé ült, és elvesztette uralmát az autója felett, amellyel egy falnak ütközött.